קורס קונדיטורים מקצועי

בלעדי! התעודה מוכרת ע"י איגוד השפים הישראלי
עזרה במציאת עבודה לבוגרינו

 













 
קונדיטור הינו מקצוע מבוקש מאוד בכל בתי המלון, מסעדות, אולמות אירועים ועוד.


הקורס מקנה כלים מקצועיים החל מאפיה נכונה ועבודה עם חומרי גלם וסוגי בצקים ועד לטכניקות חדישות ודגש על קישוטי עוגות ועוגיות ועיצובן. הקורס משלב לימוד עיוני ומתמקד בצד המעשי.


קהל היעד:
- עוסקים בתחום המעוניינים לעבור הכשרה מקצועית.
- המחפשים הסבה מקצועית לתחום זה.
- חובבים המעוניינים להתפתח בתחום.

תוכנית לימודים:
- מונחים מקצועיים בעברית, אנגלית וצרפתית.
- תורת חומרי הגלם.
- ציוד ומכשור, הכרה שימוש ובטיחות.
- תהליכי עבודה, הכנות מוקדמות - מאזונפלסט.
- שיטות הטפחה, טכניקות עבודה.
- כשרות.
- סוגי בצקים ומגוון מוצריהם.
- סוגי טורטים.
- עוגות ראווה.
- עיצובים בבצק סוכר RFM.
- עיצובים בפטיפורים (עוגות אישיות).
- לחמים ולחמניות.
- עוגות שוקולד, עוגות בחושות, עוגות מזולפות, עוגות גבינה אפויות וקרות, ליקחים, עוגות טופין, עוגות שמרים, עוגות עם בצק עלים, עוגות מבצק רבוך, מסות שומניות.
- מאפים וקינוחים עם פירות.
- ציפויי שוקולד, פרלינים.
- עיצובים מיוחדים וקישוטי מרציפן.
- תזונה.
- היגיינת מזון ותברואת מטבחים.
- יזמות עסקית, תמחור העוגות.
- ניהול והנעת עובדים.

משך הלימודים: 7.5 חודשים.

סניפים: תל אביב, ירושלים ובאר שבע.


חומרי הגלם מסופקים ע"י המכללה.
מתנה: תיק לימודים + ערכת לימוד + מקטורן שף.
הטבה! תעודת סטודנט של התאחדות הסטודנטים הארצית


לבירור עלות הקורס, מועד פתיחה קרוב ופרטים נוספים נא למלא את הפרטים הבאים:

 
 
שם: *
טלפון: *
יישוב: *
email: *
הערות: